#1  
Old 13th August 2007, 15:42
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 60
Thanked 11 Times in 7 Posts
Unhappy Apache stopped

I have a problem.

Apache2 stopped

On error.log

[Sun Aug 12 05:23:38 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 05:23:38 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 05:46:59 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 05:46:59 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 06:05:52 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 06:05:52 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 06:27:20 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 06:27:20 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 06:38:24 2007] [warn] child process 19034 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:24 2007] [warn] child process 19035 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:24 2007] [warn] child process 19036 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:24 2007] [warn] child process 19037 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:24 2007] [warn] child process 19038 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:24 2007] [warn] child process 19139 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:24 2007] [warn] child process 19175 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:26 2007] [warn] child process 19034 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:26 2007] [warn] child process 19035 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:26 2007] [warn] child process 19036 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:26 2007] [warn] child process 19037 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:26 2007] [warn] child process 19038 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:26 2007] [warn] child process 19139 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:26 2007] [warn] child process 19175 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:28 2007] [warn] child process 19034 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:28 2007] [warn] child process 19035 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:28 2007] [warn] child process 19036 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:28 2007] [warn] child process 19037 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:28 2007] [warn] child process 19038 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:28 2007] [warn] child process 19139 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:28 2007] [warn] child process 19175 still did not exit, sending a SIGTERM
[Sun Aug 12 06:38:29 2007] [notice] caught SIGTERM, shutting down

On acces.log : no access


My configuration
Debian Etch
ISPConfig 2.2.14

Tanks fo your help
__________________
Thanks
Cdric

Sorry for my english

Hosting : http://www.jheberge.ch

Last edited by mccharlet; 13th August 2007 at 15:44.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th August 2007, 09:50
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,466
Thanks: 813
Thanked 5,253 Times in 4,119 Posts
Default

These are just warnings, nothing that prevents apache from working correctly. Please run:

/etc/init.d/apache2 start
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 14th August 2007, 15:03
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 60
Thanked 11 Times in 7 Posts
Default

I have restarted apache, but apache is stopped one or twice per month

It's normal?
__________________
Thanks
Cdric

Sorry for my english

Hosting : http://www.jheberge.ch
Reply With Quote
  #4  
Old 15th August 2007, 09:32
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,466
Thanks: 813
Thanked 5,253 Times in 4,119 Posts
Default

Quote:
It's normal?
No. Thats not normal. Do you have any other errors in the apache error.log, such as segfaults after the apache server has gone down?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 15th August 2007, 11:57
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 60
Thanked 11 Times in 7 Posts
Default

This is the error.log after the restart

I have always this error

[error] an unknown filter was not added: PHP


[Sun Aug 12 07:00:04 2007] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/lib/apache2/suexec)
PHP Warning: Module 'json' already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning: Module 'gd' already loaded in Unknown on line 0
[Sun Aug 12 07:00:06 2007] [notice] Apache/2.2.3 (Debian) PHP/5.2.0-8+etch7 mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8c configured -- resuming normal operations
[Sun Aug 12 07:09:24 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:09:24 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:09:25 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:09:25 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:09:35 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:09:35 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:09:37 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:09:37 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:10:10 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:10:10 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:10:21 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:10:21 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:12:31 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:12:31 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:28:53 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:28:53 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:40:14 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:40:14 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:40:34 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:40:34 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:49:19 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 07:49:19 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 08:07:38 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Sun Aug 12 08:07:38 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
__________________
Thanks
Cdric

Sorry for my english

Hosting : http://www.jheberge.ch
Reply With Quote
  #6  
Old 15th August 2007, 12:06
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,466
Thanks: 813
Thanked 5,253 Times in 4,119 Posts
Default

Please try to find a solution in the forum by using the search before you post

http://www.howtoforge.com/forums/sho...unknown+filter

But as I posted in the second post of this thread, these are just warnings and not related to the problem that your apache server stops.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 15th August 2007, 15:27
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 60
Thanked 11 Times in 7 Posts
 
Default

Hi,

I have resolved the php error

Now, I wait and see

Thanks
__________________
Thanks
Cdric

Sorry for my english

Hosting : http://www.jheberge.ch
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora 4 TPS mail problem Hagforce HOWTO-Related Questions 13 10th February 2010 18:23
MaxClients set to appropriate level, but ISPconfig is crashing from it (I think) bpmee Server Operation 6 11th January 2007 19:29
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45
UebiMiau stopped working after Apache reinstall shajazzi Installation/Configuration 6 18th February 2006 19:42


All times are GMT +2. The time now is 09:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.