#1  
Old 29th November 2005, 21:16
bccisp01 bccisp01 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Weird Thing with PHP

Hey guys,

How are ya'll today? I have a weird problem going on, I got the ISPConfig installed fine on a P4 2 ghz with 384 mb of memory 120 gb hd nic is 10/100 and a few other cool things. The box has Fedora Core 4 updated to latest and greatest of everything.

I installed the phpmyadmin and the Webmail package, But I put my content manager PHPwcms in the main directory /var/www/html, so far so good but when I pull up my site http://ispconfig.homelinux.org <- Please take a look. I get all the php code instead of the graphical website take a look anyone got any ideas on this.

I am little miffed since the ISPConfig and phpmyadmin and Webmail seem to be fine and working as expected. I uled my site via WinScp directly to the /var/www/html and made sure all the correct permissions were on all directories involved, but php does not seem to be working for my main site.

Thanks in advance,

Last edited by bccisp01; 29th November 2005 at 21:20.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th November 2005, 21:19
toyito toyito is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 106
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Hi

Did you check PHP Scripts: box in the basis/isp site???

Hector
Reply With Quote
  #3  
Old 29th November 2005, 21:24
bccisp01 bccisp01 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Weird PHP Thing

Quote:
Originally Posted by toyito
Hi

Did you check PHP Scripts: box in the basis/isp site???

Hector
Okay hold on a sec what do you mean by basis/isp site? And where do I find it. I am not that familiar with it yet but I am trying to learn very quick.

Thanks,
Reply With Quote
  #4  
Old 29th November 2005, 21:28
toyito toyito is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 106
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

OK go to ispconfig admin,click on ISPManager, then locate your site ( maybe inside SITES, expand) click on your site and look for the PHP Scripts: box at your rigth panel ( basis panel )

Hector
Reply With Quote
  #5  
Old 29th November 2005, 21:32
bccisp01 bccisp01 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Wierd PHP thing

Quote:
Originally Posted by toyito
OK go to ispconfig admin,click on ISPManager, then locate your site ( maybe inside SITES, expand) click on your site and look for the PHP Scripts: box at your rigth panel ( basis panel )

Hector
There in lies the problem I haven't got any sites under the sites folder so lemme try and create that then I will look for that.

Thanks,
Reply With Quote
  #6  
Old 30th November 2005, 01:24
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

I think you're talking about your main web site in /var/www/html that was there before you installed ISPConfig.

The ISPConfig installer disables PHP globally and enables it on a per site-basis; that's why PHP doesn't work for your main site anymore. If the installer didn't disable PHP globally, then PHP would always work for every web site you create in ISPConfig, no matter if you enable or disable PHP for that web site in the ISPConfig web interface.

I'd recommend that you create a web site in ISPconfig, enable PHP for that web site and then move all your files/scripts from your main web site to the new web site!
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 14th September 2006, 21:08
beatty_t beatty_t is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Waterloo, ON (Canada eh!)
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Getting things straight

Okay...

I bought the domains "faudasticmedia.com" and "faudastic.com". I followed the Fedora 5 perfect setup on my machine, but did it with my 32 bit version... The name for this machine is server1.faudasticmedia.com. ISPConfig was setup using this name as well. I created 2 sites within ISPConfig www.faudastic.com and www.faudasticmedia.com. I've got an email address setup and working as travis.beatty@faudasticmedia.com - side note - Rogers sucks as they block smtp traffic.

I've found that php is disabled in the site www.faudasticmedia.com, but works in www.faudastic.com. I think this thread has answered why that is... Now... For some reason (I think it maybe due to "globals" settings) I can't seem to get any pages that use $HTTP_GET_VARS['somevalue'] or $HTTP_POST_VARS['someothervalue'] to work. I've tried switching everything over to $_GET['somevalue'] and $_POST['someothervalue'], but something like

if($_GET['something']){
echo "Blah Blah";
}


and the URL is "somepage.php?something=1"... it won't display Blah Blah for me...

Any suggestions?

Last edited by beatty_t; 14th September 2006 at 21:13.
Reply With Quote
  #8  
Old 15th September 2006, 20:43
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
 
Default

Does it display anything when you put
Code:
print_r($_GET);
into your PHP script? Which PHP version do you use?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[error] an unkown filter was not added: PHP Arien Installation/Configuration 12 7th October 2006 15:17
PHP not working jefash General 10 28th May 2006 09:48
Installation Problems right after php building nagual Installation/Configuration 3 31st October 2005 11:28
Installation Problems right after php building nagual Installation/Configuration 1 31st October 2005 09:30
Multiple domains jysse Installation/Configuration 2 10th August 2005 12:22


All times are GMT +2. The time now is 09:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.