Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th August 2007, 10:28
djmostek djmostek is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 63
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Upload ins't working good in ispconfig on ubuntu 6.06

It's uploading files I've choosen but the files didn't appear in right catalog where they must be and the files I've uploaded in user panel in ispconfig i can't find anywhere on my hdd. Who can solve the problem? Please help...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th August 2007, 10:58
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,775
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
Default

Please enable the "administrator" checkbox for the user that you use to upload the files.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 10th August 2007, 11:11
djmostek djmostek is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 63
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Where can I enable it? Sorry fot that sort of question but I'm a little noob in ispconfig.
Reply With Quote
  #4  
Old 10th August 2007, 11:29
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,775
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
Default

In the settings of the user.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 20th August 2007, 21:04
djmostek djmostek is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 63
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Still it doesn't work Please help . . .
Reply With Quote
  #6  
Old 20th August 2007, 21:39
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,775
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
Default

And you uploaded the files to the web folder of the user, that has the administartor checkbox enabled?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 21st August 2007, 09:51
djmostek djmostek is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 63
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Yes. In a little while i can take some screen shoots to describe much better the problem, but say what sort of SS U need to solve the problem.
Reply With Quote
  #8  
Old 21st August 2007, 10:21
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,775
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
Default

Please post the output of the ls command from within the web folder of the website.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #9  
Old 21st August 2007, 18:52
djmostek djmostek is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 63
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Could you please more clearly describe your answer. Sorry but my English is not good enough to uncode this message Please be patient to me...
Reply With Quote
  #10  
Old 22nd August 2007, 18:17
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

What's the username you use for uploading?
What's the output of
Code:
grep username /etc/passwd
(please replace the username with the real username)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig on Ubuntu 6.10 falko Installation/Configuration 12 8th February 2008 17:52
Ubuntu 6.06 Ispconfig problem crabbox Installation/Configuration 12 6th November 2006 20:59
Log for Debugging jwan Installation/Configuration 5 27th October 2006 14:34
Ubuntu 6.06 installation error jacobhenry Installation/Configuration 5 8th July 2006 12:01
ISP-Ubuntu breezy ispconfig dns email e-mail working finally yellowjelly HOWTO-Related Questions 0 19th November 2005 20:30


All times are GMT +2. The time now is 18:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.