#1  
Old 22nd November 2005, 11:47
Prompt Prompt is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Sep 2005
Location: Venezuela
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Autocreate of MX problem

Hi,

I have noticed when creating a new domain and activate check box "Create MX", the ISPConfig is adding the server name in a bad way.

I explain:

my server name is hostrXXlXX.mydomain.com

when the ISPConfig adds the MX record it adds: mydomain.com.

I think the best way is to add a host "mail" for the new domain, and then add the MX record to point to mail.newdomain.com

Thank you
__________________
Prompt - www.prompt-ven.com
Cheap domains for resellers http://dominios.prompt-ven.com
Have your own front-end to sell domains.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd November 2005, 17:33
Prompt Prompt is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Sep 2005
Location: Venezuela
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Possible correction

I have checked the file:

/home/admispconfig/ispconfig/lib/classes/ispconfig_isp_web.lib.php

I have changed the line 976

Old line:
$domain = trim($server["server_domain"]);

New line:
$domain = trim($server["server_host"].'.'.$server["server_domain"]);
__________________
Prompt - www.prompt-ven.com
Cheap domains for resellers http://dominios.prompt-ven.com
Have your own front-end to sell domains.
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd November 2005, 17:39
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,671
Thanks: 819
Thanked 5,317 Times in 4,170 Posts
Default

If $server["server_host"] is empty you will get as result ".domain.com" which is not valid. I think you will have to test first if the host is not empty.
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd November 2005, 17:58
Prompt Prompt is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Sep 2005
Location: Venezuela
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you'r right,

the new line is:

$domain = trim((($server["server_host"])?$server["server_host"].'.':'').$server["server_domain"]);
__________________
Prompt - www.prompt-ven.com
Cheap domains for resellers http://dominios.prompt-ven.com
Have your own front-end to sell domains.
Reply With Quote
  #5  
Old 30th November 2005, 01:13
benbalbo benbalbo is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
 
Default

Thanks for this Prompt!

I've also made the same change to /home/admispconfig/ispconfig/lib/classes/ispconfig_isp_domain.lib.php.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with https and IE on Mac os and safari DarkBen Installation/Configuration 11 29th September 2006 17:45
ISPConfig pop3 problem mphayesuk General 21 31st October 2005 10:53
Problem installing ISPConfig, then with MySQL... ctroyp Installation/Configuration 7 26th September 2005 16:37
Problem with webmail MyLinux General 10 17th September 2005 14:31
Installation problem: PHP problem? hgoor Installation/Configuration 7 21st August 2005 22:15


All times are GMT +2. The time now is 16:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.