#1  
Old 20th August 2006, 11:40
Yabadoo Yabadoo is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Noord-Brabant, Netherlands
Posts: 39
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post External USB Drive

Hello you all,

I'am having trouble with my external usb harddisk (320GB Seagate), after a certain amount of time it disconnects itself, especially during reading and writing. The drive is attached to a PCI USB 2.0 card wich is fully recognized by Ubuntu 6.06.
Is this a problem with the PCI Card, or is this something in Ubuntu. ??
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st August 2006, 16:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Any errors in your logs?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 21st August 2006, 16:36
Yabadoo Yabadoo is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Noord-Brabant, Netherlands
Posts: 39
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko
Any errors in your logs?
In which logs can i take a look ?
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd August 2006, 13:46
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

The logs are in /var/log. Usually /var/log/syslog and /var/log/messages are the most important ones, but the names might differ from distribution to distribution.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 24th August 2006, 22:11
Yabadoo Yabadoo is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Noord-Brabant, Netherlands
Posts: 39
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I will look in the logs in about 3 weeks, i have to go away for my job....

Thanks for your help so far.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bind/dns "A" record to external server ryoken Server Operation 6 18th July 2006 12:52
How to setup external mail servers? mxc Installation/Configuration 1 16th July 2006 12:39
Hard Drive Failed Need Help mphayesuk Technical 1 28th April 2006 23:20
Can't get MX for external mail server to work semmelbroesel Installation/Configuration 4 25th November 2005 17:48
Suse 10 new Hard Drive install mphayesuk Installation/Configuration 5 1st November 2005 17:41


All times are GMT +2. The time now is 15:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.