Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th July 2007, 07:36
asus asus is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 67
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default [error] an unknown filter was not added: PHP

Ok Hello all, I have had a ubuntu based server setup for about a year now, thx to Falko, your the best, running ispconfig with webmin, I have noticed that the server has been eating alot of memory lately, I just setup a forum (phpbb2) ran fine, I went away for the weekend and when i came back the tables somehow got corrupt and didn't know how to fix them, I had no backup there was only a few post not much of a problem but when i started to go through the logs to see if i could find the error i checked the apache log and it is filled with this
Code:
[Wed Jul 25 17:07:37 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Wed Jul 25 17:07:37 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Wed Jul 25 17:07:41 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Wed Jul 25 17:07:41 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Wed Jul 25 17:07:41 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
[Wed Jul 25 17:07:41 2007] [error] an unknown filter was not added: PHP
and this goes on for on for about 50 or so lines.
now i notice a big lag in the server now with loading anything, I also use the server for smb and its really starting to bug me, i checked and php is still running fine and i checked top to see whats eating the memory but it seems everything is running normal, I then started to think that someone might have gotten in to the box so i started running chkrootkit scans, everything checked out fine.. I come here alot and i have read alot of your tutorials falko, I have done the suhosin one aswell, I don't really know that much about linux pretty much just read alot and do trial and error, Iam going to start posting alot more now cuz i really don't want to have to redo the box cause I have done alot of work on it.... sorry for the long post .. thx
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th July 2007, 00:44
asus asus is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 67
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default not much help

wow over 22 views and no one can help ?? wow you guys are great..
Reply With Quote
  #3  
Old 29th July 2007, 14:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

You could have used the search function: http://www.howtoforge.com/forums/sho...che2_php%22%5D
This problem has been addressed many times before.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 30th July 2007, 02:21
asus asus is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 67
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default thx

well thx for the reply... sorry that I didn't search
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php eating cpu shajazzi Server Operation 15 15th August 2007 02:19
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 18:18
Transferring Hard Drive to new System latcarf Installation/Configuration 26 20th February 2007 19:51
ubuntu ispconfig joomla .htaccess steve1084 General 8 6th January 2007 16:55
perfect setup suse 10 - phpmyadmin & mysql question reddog Server Operation 7 17th June 2006 13:59


All times are GMT +2. The time now is 17:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.