#1  
Old 25th July 2007, 10:43
rickardw rickardw is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default myDNS not installed correctly

Hello

I'm trying to get myDNS to work by following falkos great guide "Running A MySQL-Based DNS Server: MyDNS".

But when I come to the part where you are supposed to create the tables in the mysql database I get:

mydns: command not found

I've checked /etc/init.d/mydns and it's not there. Something must have gone wrong with the installation. The only thing that differs from the howto in my installation is that when I apt-get mysql I don't find the "libmysqlclient12-dev" package and don't get to answer any questions.

Thank you for your help!
/Rickard
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th July 2007, 19:22
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

Did you get any errors during MyDNS compilation?
Which distribution do you use?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 27th July 2007, 00:42
rickardw rickardw is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I use Debian Etch. When I just did the installation all over again it worked so maybee something just went wrong the first time.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig with SuSR 10.1 32Bit - PHP-Binary ERROR Wulfi75 Installation/Configuration 9 4th April 2008 18:53
linuxmce? Chad HOWTO-Related Questions 6 3rd May 2007 05:27
ASSP with Postfix, no mail comes through pksings Server Operation 4 1st December 2006 05:51
help with the Postfix Spam Filter using Ubuntu Dapper, MailScanner... tutorial the block Suggest HOWTO 1 8th November 2006 18:20
gpar2, installed wrong package help please lizard_king825 Installation/Configuration 11 2nd November 2006 15:22


All times are GMT +2. The time now is 21:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.