Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th July 2007, 02:51
Norman Norman is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 242
Thanks: 0
Thanked 18 Times in 14 Posts
Default Weirdness... users from other site seen under another site?

Ok.

So I upgraded to 2.2.14 and noticed today that two users from two different sites belonging to another reseller was shown under one of the sites email&users for one site belonging to another reseller.

This is on my testsystem which I use to mirror my main server before any upgrade.

Why is this, anyone have an idea what may have gone wrong?

These two "extra " users under that site display as having admin, but when I click any of those two with my administrations account I get a message that I dont have priviledges to edit these users.

The users display properly under their normal site and are editable there. All sites work properly on the filesystem and I dont see that any users would be associated with the wrong site "on filesystem" level.

I'm proceeding to upgrade to 2.2.15 to see if this bug/weirdness gets solved on this system.
__________________
http://www.xh.se
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th July 2007, 03:33
Norman Norman is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 242
Thanks: 0
Thanked 18 Times in 14 Posts
Default

Additionally. It's not possible to add new users to that site for some reason, simply gives me "there's already an administrator" although I havent click the admin box on the new user.. weirdness.
__________________
http://www.xh.se
Reply With Quote
  #3  
Old 24th July 2007, 09:58
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,177
Thanks: 829
Thanked 5,414 Times in 4,257 Posts
 
Default

Looks as your database is corrupted. This corruption can not happen trough a update and its not a bug in the siftware itself. It seems that the relations for one or more sites are broken, so that a user is listed under the wrong site.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Limit access to website to site users pjdevries General 8 26th June 2007 19:00
Junk mail and spamassassin... sthompson Installation/Configuration 4 27th December 2006 16:11
Allow Multiple FTP Users for site dabro Installation/Configuration 1 24th May 2006 18:11
Ability to add components for users webstergd Feature Requests 1 20th December 2005 10:25
Getting Client name From a Site & Listing all Users seperately raveneye Feature Requests 0 13th October 2005 20:45


All times are GMT +2. The time now is 21:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.