#1  
Old 19th July 2007, 10:25
farshadpw farshadpw is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default IP Problems

I run a Suse 10.1 server with ISPconfig for my control panel. I recently had to change the IP of the server. Now un of my sites show up. I have gone in and changed the IP on the linix OS itself and went into the ISPControl Panel under Managment > Server > Settings and changed the IP and all required info there,, but still nuthing will come up the right way.

I then went in to DNS Manger and went to each individual site and changed the Ip there as well. After that on any og the site I try to visite I get Access Denied page Error 403. Other than than I can sign into the Control Panel just fine using a URL and new IP bith just the sites that are being hosted on the server are getting this page.

I am wanting to know are there other steps to be taken here to make it all work correctly again or will I have to reload it?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th July 2007, 16:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Please go into the settings of each web site in ISPConfig and change the IP address there.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 20th July 2007, 22:25
farshadpw farshadpw is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default IP's Changed

Ok I went in and changed the ips and now the sites with just html show up but the sites that had DB's runing them like my php sites are comming up to the page that has the shared ip comment.

WHat do i need to do to the system to make mysql work again?
Reply With Quote
  #4  
Old 21st July 2007, 19:53
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

Please check the IP address settings in your Vhosts_ispconfig.conf file.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with groups/grpconv linuxfast General 28 21st April 2008 10:35
DNS problems? Sobrevia.Net Server Operation 2 17th July 2007 19:46
Empty Recycle Bin jon335 General 40 6th May 2006 12:56
Bind, Postfix and possibly more problems from "http://" domain entry LunarNexus Installation/Configuration 5 5th April 2006 16:50
Help! Real newbie having problems installing Linux t-kiss Kernel Questions 5 4th April 2006 16:14


All times are GMT +2. The time now is 18:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.