#1  
Old 26th November 2005, 07:11
TacitCracker TacitCracker is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Domain & IP

I am running Apache on Suse and need help on getting my domain name setup. When I go to my site via IP it works fine, but then attempt to I go through my domain name; on my server works perfect but when I go to the same domain on my laptop I get a blank page. How can I fix this so I can view my website through my domain name on other computers?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th November 2005, 09:48
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,340
Thanks: 810
Thanked 5,171 Times in 4,054 Posts
Default

Is this an officially registered domain? Is the authoritive nameserver for that domain on your server or at your domain provider where you registerd the domain?
Reply With Quote
  #3  
Old 26th November 2005, 11:53
TacitCracker TacitCracker is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, I registered it through 1&1. But not sure about;
Quote:
Originally Posted by till
Is the authoritive nameserver for that domain on your server or at your domain provider where you registerd the domain?

Last edited by TacitCracker; 26th November 2005 at 12:00.
Reply With Quote
  #4  
Old 26th November 2005, 12:11
TacitCracker TacitCracker is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Wink

Thank you, till for your help with this problem it has been resolved.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
question about hostname and domain Ovidiu Installation/Configuration 26 8th March 2006 10:56
Can't send outside domain ejkeebler Server Operation 2 12th November 2005 22:01
Email sent to domain being rejected Lil'Brudder Installation/Configuration 9 25th October 2005 11:17
postfix config jmroth Installation/Configuration 6 18th September 2005 15:58
choose domain for new emailadresse not possible fuban General 4 5th September 2005 10:11


All times are GMT +2. The time now is 19:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.