Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th July 2007, 13:24
tomt2002 tomt2002 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default E-Mail Receive problem from special domain

i use ISPconfig 2.2.14 on a centos5 perfect install. everything seems to be working. i get emails and could send emails. during testing we see that we canīt get emails from domain "www.xyz.de". sending emails to it is ok. i put that domain on the whitelist but no effect.

any idea ?

Last edited by tomt2002; 9th July 2007 at 13:37.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th July 2007, 13:38
tomt2002 tomt2002 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 24
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

sorry, my fault - itīs now working, was a problem at the sending email server.

thanks anyway !
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another Problem: Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP bluegrass Installation/Configuration 24 8th March 2006 01:41
Once again, mail problem momo General 12 24th February 2006 12:35
Internet Mail Problem deezone Installation/Configuration 9 22nd February 2006 21:09
Traffic Exceedance Mail Problem krishol General 4 17th February 2006 10:38
postfix config jmroth Installation/Configuration 6 18th September 2005 15:58


All times are GMT +2. The time now is 18:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.