Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th July 2007, 15:30
kgibbs000 kgibbs000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default kernel: [ 1710.030183] Bad page state in process 'sh'

i get this bad page error during the installation here is whole printout

---------------------------------------------------------------------------------------------

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.030183] Bad page state in process 'sh'

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.030186] page:c112e000 flags:0x40000000 mapping:00000000 mapcount:1 count:1

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.030188] Trying to fix it up, but a reboot is needed

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.030190] Backtrace:

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.037062] Eeek! page_mapcount(page) went negative! (-1)

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.037072] page pfn = 9700

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.037074] page->flags = 40000014

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.037076] page->count = 0

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.037078] page->mapping = 00000000

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.037114] vma->vm_ops = 0x0

Message from syslogd@NVGamez at Fri Jul 6 05:14:19 2007 ...
NVGamez kernel: [ 1710.037131] ------------[ cut here ]------------



-----------------------------------------------------------------------------------

this happens after the step 7 and 8 auth certs

where i put no for the encrypt option

not sure what the error is refferring to
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th July 2007, 17:55
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Which distribution do you use? What's the output of
Code:
uname -a
?
Did you use any of the "Perfect Setups" from HowtoForge to set up your server?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 7th July 2007, 21:11
kgibbs000 kgibbs000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Smile

i figured it out thanks for the interest though

i am using ubuntu 7.04 server and yes i was using the perfect setup

but i installed the unbuntu-desktop and changed some repositories to link libraries and did a few other things along the way

so I wiped the install and completely redid everything word for word and got all the way through ispconfig setup then i got a cert error but i think its cause of dotster cause my domain is not pointing anywhere on the web yet

then I went back and edited the repositories and finally installed unbuntu-desktop and like magic it all compiled up and works fine for what i can see so far

no errors and ok on all services load up and all clean clear logs and permissions
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 20:38
Xen 3.0.2 /3.0.3 | No Swap in DomU Merc HOWTO-Related Questions 10 27th March 2007 12:40
WG311v2 almost working with Edgy (w/o ndiswrapper) need help with the rest caudata Server Operation 11 13th November 2006 21:02
KErnel not showing all my memory Jorem Kernel Questions 8 13th April 2006 13:59
Questions about ubuntu ISP-Server Setup badgerbox76 HOWTO-Related Questions 15 5th March 2006 15:41


All times are GMT +2. The time now is 17:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.