#1  
Old 4th July 2007, 12:38
HTvision HTvision is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default PHP and HTTPS problem

I'm using a UBUNTU LAMP server installed by using:

http://www.howtoforge.com/lamp_installation_ubuntu6.06

The apache, mysql, phpmyadmin, webmin are up and running.
When I create a PHP document the documente will be displayed well. Only when I try to access the same document by usinh https the browser wants to save the php file. What goes wrong.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th July 2007, 13:32
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Any errors in Apache's error log? What's the output of
Code:
netstat -tap
? Can you post the vhost configuration of the https vhost?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 6th July 2007, 09:10
HTvision HTvision is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wh're do i find that info?
Reply With Quote
  #4  
Old 7th July 2007, 16:33
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
 
Default

Apache's error log is in the /var/log/apache2 directory. And your vhost configuration should be somewhere in the /etc/apache2 directory or its subdirectories.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fail to open ISPConfig site: firefox 8182 BigB Installation/Configuration 100 31st March 2010 16:19
suPHP and chrooted SamTzu Installation/Configuration 26 25th January 2010 09:41
can't make work joomla + sef + .htaccess bochenn General 9 4th April 2007 13:47
PHP via HTTPS CheGuevara General 6 4th August 2006 13:07
SSL related problems senzapaura Installation/Configuration 45 25th March 2006 14:15


All times are GMT +2. The time now is 11:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.