#1  
Old 23rd November 2005, 14:03
masterkain masterkain is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default clamav and spamassassin

hi,
clamav and spamassassin are not working, I receive a load of viruses and spam, what can I check to ensure that they are running? I followed closely the guide of ubuntu 5.10 perfect setup.

thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd November 2005, 14:07
Ovidiu Ovidiu is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,262
Thanks: 78
Thanked 24 Times in 20 Posts
Default

when you created the mail user/accounts did you check the appropiate tick boxes (like mailscan, scan for virus and the others) ?
If SA is running you should be able to tell from the mail headers if SA is running (you should have a header from SA)
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd November 2005, 14:12
masterkain masterkain is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by Tenaka
when you created the mail user/accounts did you check the appropiate tick boxes (like mailscan, scan for virus and the others) ?
If SA is running you should be able to tell from the mail headers if SA is running (you should have a header from SA)
many thanks for the quick reply, I forgot to check those boxes, I've done that and now surely I will see results.

thanks again
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27


All times are GMT +2. The time now is 04:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.