Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 13th July 2006, 15:10
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jeffrey.moncrieff
I have setup one of clients with ispconfig. Evey thing seems to work but I am get a error Message when we boot up the node like
____
You should have installed ProFTPD instead of vsftpd, as described in this tutorial: http://www.howtoforge.com/perfect_setup_ubuntu_6.06

ISPConfig has better support for ProFTPD than for vsftpd.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 16th August 2006, 13:44
djtremors djtremors is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sydney
Posts: 278
Thanks: 0
Thanked 12 Times in 10 Posts
Default

I'm getting this same problem. I did install vsftpd and then was hoping after ispconfig installed I could just change it in the gui.. i guess not.

/etc/init.d/ispconfig_tcpserver start
Starting ispconfig_tcpserver
root@ispc:/home/httpd/htdocs # which: no vsftpd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/X11R6/bin)
/home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: relocation error: /home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: symbol errno, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference
which: no vsftpd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/X11R6/bin)
/home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: relocation error: /home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: symbol errno, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference


Any way around this now? What is actually causing the error so I know where to fix/replace this?

thx
Reply With Quote
  #23  
Old 16th August 2006, 13:55
djtremors djtremors is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sydney
Posts: 278
Thanks: 0
Thanked 12 Times in 10 Posts
 
Default

ok, easy fix (i hate when i dig 1 minute later and find the fix)...

removed the old traces of vsftp.conf files......
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compile Kernel 2.6 under Debian Sarge falko Kernel Questions 117 28th September 2009 13:03
Several errors and ideas for features jmroth Feature Requests 16 6th March 2006 05:39
FC3 Perfect Installation Make Errors solderboy HOWTO-Related Questions 3 2nd October 2005 16:55
Perfect Fedora Core 4 install (GPG key errors) linuxfast HOWTO-Related Questions 2 16th September 2005 19:54
Postfix Errors? bolinux General 5 20th August 2005 16:06


All times are GMT +2. The time now is 08:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.