Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 19th June 2006, 21:26
agelospanagiotakis agelospanagiotakis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down what is going on?

i get these error too on ubuntu 6.06 LTS dapper drake!


*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082bdc68 ***
[Mon Jun 19 20:22:42 2006] [notice] child pid 5941 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082f5660 ***
[Mon Jun 19 20:23:13 2006] [notice] child pid 7035 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082f5428 ***
[Mon Jun 19 20:36:15 2006] [notice] child pid 7083 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082bd898 ***
[Mon Jun 19 20:38:08 2006] [notice] child pid 7270 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082d7020 ***
[Mon Jun 19 20:38:35 2006] [notice] child pid 7324 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082d85b0 ***
[Mon Jun 19 20:39:39 2006] [notice] child pid 7336 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082d7020 ***
[Mon Jun 19 20:39:48 2006] [notice] child pid 7593 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082d7020 ***
[Mon Jun 19 20:55:48 2006] [notice] child pid 7605 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082d7020 ***
[Mon Jun 19 21:11:52 2006] [notice] child pid 9246 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082d73f0 ***
[Mon Jun 19 21:27:29 2006] [notice] child pid 9906 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** double free or corruption (!prev): 0x082d9300 ***
[Mon Jun 19 21:27:54 2006] [notice] child pid 8169 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** malloc(): memory corruption: 0x082dbcb0 ***
[Mon Jun 19 21:44:42 2006] [notice] child pid 10039 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** corrupted double-linked list: 0x082f14a0 ***
[Mon Jun 19 21:44:52 2006] [notice] child pid 10346 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** corrupted double-linked list: 0x082f14a0 ***
[Mon Jun 19 22:04:41 2006] [notice] child pid 10351 exit signal Aborted (6)
*** glibc detected *** corrupted double-linked list: 0x082f14a0 ***
[Mon Jun 19 22:09:40 2006] [notice] child pid 10721 exit signal Aborted (6)


THE COMMAND
#dpkg -l libc6
RETURNS
Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold
| Status=Not/Installed/Config-files/Unpacked/Failed-config/Half-installed
|/ Err?=(none)/Hold/Reinst-required/X=both-problems (Status,Err: uppercase=bad)
||/ Όνομα Έκδοση Περιγραφή
+++-=============================-=============================-================================================== ========================
ii libc6 2.3.6-0ubuntu20 GNU C Library: Shared libraries and Timezone data

in ubuntu libc is in the following pachages:
libc6
libc6-dev
libc6-i686
witch when i uninstall it removes also the package ubuntu-minimal


so is it there a solution ?

I cant uninstall my system!!!! i mean it!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 19th June 2006, 21:54
themachine themachine is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Texas, USA
Posts: 109
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Where are you getting these errors?


I had a issue a few weeks ago where a box had a mismatched version of ZendOptimizer and PHP. Basically, Zend was causing the glibc error, and Apache was segfaulting. If it is related to Apache/PHP, try the following:


php < /dev/null


You should get no output. However, if you get the glibc error, then it is related to PHP. Uninstall Zend, re-install the proper version:

PHP 4.x -> ZendOptimizer 2.6.x
PHP 5.x -> ZendOptimizer 3.x


Or something like that... if this is even related to PHP/Apache...
__________________
themachine
5dollarwhitebox.org
Reply With Quote
  #13  
Old 19th June 2006, 23:13
agelospanagiotakis agelospanagiotakis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

with
php < /dev/null
i get no errors
my PHP is versioned 5.1.2

i have apache
Server version: Apache/2.0.55
Server built: May 29 2006 01:52:53
installed

i recently installed ISPconfig..... and then my server on the address
https://________:81/
can not go from main ISPConfig page (index.php) to login.php (wants me to download a file named login.php ) - witch is empty!
the apache log file is posted in my prev post
Reply With Quote
  #14  
Old 19th June 2006, 23:16
agelospanagiotakis agelospanagiotakis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i forgot to mention that the end of a NOT FOUND web page
I GET THESE:

Apache/2.0.55 (Ubuntu) mod_auth_kerb/5.0-rc6 DAV/2 SVN/1.3.1 mod_fastcgi/2.4.2 mod_jk/1.2.14 mod_ldap_userdir/1.1.8 mod_mono/1.1.10 mod_python/3.1.4 Python/2.4.3 proxy_html/2.4 mod_ruby/1.2.5 Ruby/1.8.4(2005-12-24) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a

SOULDN'T there be a mod_php ( parammeter) ?
i know that ISPConfig makes it not default to apache.
so i guess the error is from ISPConfig , right ?
Reply With Quote
  #15  
Old 20th June 2006, 13:43
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

You're mixing things up.

Quote:
Apache/2.0.55 (Ubuntu) mod_auth_kerb/5.0-rc6 DAV/2 SVN/1.3.1 mod_fastcgi/2.4.2 mod_jk/1.2.14 mod_ldap_userdir/1.1.8 mod_mono/1.1.10 mod_python/3.1.4 Python/2.4.3 proxy_html/2.4 mod_ruby/1.2.5 Ruby/1.8.4(2005-12-24) mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a
comes from your main Apache, not from the ISPConfig Apache (ISPConfig comes with its own Apache that serves the ISPConnfig web interface on port 81).

If the ISPConfig Apache doesn't serve the ISPConfig interface correctly, then there's something wrong with ISPConfig's PHP.
What's the output of
Code:
ls -la /root/ispconfig/php
? What's the output of
Code:
/root/ispconfig/php/php -v
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #16  
Old 20th June 2006, 21:11
agelospanagiotakis agelospanagiotakis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default well the problem was solved .... thanks !

well the problem was solved .... i uninstalled everithing
firstly ispconfig , then mysql and then apache/php ... then installed again.
thanks anyway!
now the cmd promt returns

$ls -la /root/ispconfig/php
total 64
drwxr-xr-x 6 root root 4096 2006-06-20 14:31 .
drwxr-xr-x 9 root root 4096 2006-06-20 20:23 ..
drwxr-xr-x 2 root root 4096 2006-06-20 14:31 bin
drwxr-xr-x 3 root root 4096 2006-06-20 14:30 include
drwxr-xr-x 3 root root 4096 2006-06-20 14:30 lib
drwxr-xr-x 3 root root 4096 2006-06-20 14:30 man
lrwxrwxrwx 1 root root 27 2006-06-20 14:37 php -> /root/ispconfig/php/bin/php
-rw-r--r-- 1 root root 38517 2005-07-14 17:27 php.ini
$ /root/ispconfig/php/php -v
PHP 5.1.4 (cli) (built: Jun 20 2006 14:30:15)
Copyright (c) 1997-2006 The PHP Group
Zend Engine v2.1.0, Copyright (c) 1998-2006 Zend Technologies

but i finaly have one more difficulty .....
i cant get my websites up ....

I get an Error 403 (Access forbidden!) on my normal http://_____ site
and on https://_____:81 i get ISPConfig control panel ( finaly i can login) !

why does it search for index.html in /var/www/ while it is in /var/www/web1/web/ ?
Reply With Quote
  #17  
Old 21st June 2006, 02:01
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by agelospanagiotakis
I get an Error 403 (Access forbidden!) on my normal http://_____ site
and on https://_____:81 i get ISPConfig control panel ( finaly i can login) !

why does it search for index.html in /var/www/ while it is in /var/www/web1/web/ ?
What's in Vhosts_ispconfig.conf?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #18  
Old 21st June 2006, 10:54
agelospanagiotakis agelospanagiotakis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default empty Vhosts_ispconfig.conf

the file
/etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf
is empty....

is that so bad ?
Reply With Quote
  #19  
Old 21st June 2006, 20:39
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

That means that your vhsot configuration wasn't written. What's the output of
Code:
ls -la /etc/apache2/vhosts
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #20  
Old 12th July 2006, 19:18
jeffrey.moncrieff jeffrey.moncrieff is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Ubuntu Dapper error with ispconfig tcpserver

I have setup one of clients with ispconfig. Evey thing seems to work but I am get a error Message when we boot up the node like
__________________________________________________ ____
/etc/init.d/ispconfig_tcpserver start
Starting ispconfig_tcpserver
root@srs:~# /home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: relocation error: /home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: symbol errno, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference
/home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: relocation error: /home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: symbol errno, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference
/home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: relocation error: /home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: symbol errno, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference
/home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: relocation error: /home/admispconfig/ispconfig/tools/tcpserver/ispconfig_tcpserver: symbol errno, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference

______________
Evey things seems to be working fine.

any ideas
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Compile Kernel 2.6 under Debian Sarge falko Kernel Questions 117 28th September 2009 13:03
Several errors and ideas for features jmroth Feature Requests 16 6th March 2006 05:39
FC3 Perfect Installation Make Errors solderboy HOWTO-Related Questions 3 2nd October 2005 16:55
Perfect Fedora Core 4 install (GPG key errors) linuxfast HOWTO-Related Questions 2 16th September 2005 19:54
Postfix Errors? bolinux General 5 20th August 2005 16:06


All times are GMT +2. The time now is 06:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.