#1  
Old 21st June 2007, 06:07
m61 m61 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to m61 Send a message via Yahoo to m61 Send a message via Skype™ to m61
Default Perfect Setup - Debian Etch

i installed by following the how-to, and everything is aweseom, except i put an alias in the apache httpd.conf file:
Alias "yours-truly/" "/home/yourstruly/html/"
Alias "yours-truly" "/home/yourstruly/html/"

and well the directy is active, it always comes back as "403 - Forbidden" wich [to me] means the DirectyIndex statement is not right, yet index.html is in the DirectoyIndex

anyone have any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd June 2007, 12:51
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Where exactly did you add those lines? In a vhost configuration? Is there a DirectoryIndex in the vhost configuration, too? What's the output of
Code:
ls -la /home/yourstruly
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd June 2007, 21:46
m61 m61 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to m61 Send a message via Yahoo to m61 Send a message via Skype™ to m61
 
Default

i fixed the problem, turns out there was a Directly line in the .htaccess that only had 'index.php', i have since removed it and everything works
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Xen 3.1.0 Setup For Debian Etch (i386) ko0nz HOWTO-Related Questions 8 13th November 2007 20:48
Do you have The Perfect Setup - Debian Etch ? Dekalb Installation/Configuration 2 2nd June 2007 00:16
Bind Failed christoph2k HOWTO-Related Questions 4 28th April 2007 00:57
iptables issue with xen perfect setup - debian alexnz HOWTO-Related Questions 3 25th November 2006 13:49
Debian perfect setup network problem reddogg Installation/Configuration 2 18th January 2006 22:04


All times are GMT +2. The time now is 07:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.