Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 20th June 2007, 16:11
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,424
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

Ok, and now please show me the disk space that you assigned to the user where the administrator checkbox is enabled.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 20th June 2007, 17:27
razor7 razor7 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 47
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

JAJAJA...that is the only thing i doesn't have changed...

I reset it to 800 MB and it works ok.

Thats a real good level of control..jejeje

Thans for your advise.

Last edited by razor7; 20th June 2007 at 17:29.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Disk quota exceeded sinjab Installation/Configuration 6 10th June 2007 14:28
Disk quota which include database size cooljai Server Operation 1 7th June 2007 15:39
debian sarge3.1+raid5 - quota exceeded for proftpd gilas Installation/Configuration 6 20th March 2007 10:48
550 New Folder: Disk Quota exceeded Geoinline Installation/Configuration 5 6th March 2007 17:40
Not receive mail "Disk quota exceeded ??? verdemamus General 10 13th September 2006 19:47


All times are GMT +2. The time now is 08:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.