Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th June 2007, 16:08
m61 m61 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to m61 Send a message via Yahoo to m61 Send a message via Skype™ to m61
Default invalid domain forwarding

i recently followed the 'perfect setup for debian 4 (etch)' and the install went excellent, then i installed ISPConfig, and set up the 3 websites that i host [eg: siteA.com, siteB.com and siteC.com]

and when i point my web browser to http://siteA.com i get the default page for siteC.com, and when i go to http://siteB.com i also get the siteC.com default page

how can i fix this?
[oh, when i created each site, i also had it create the DNS records]

** edit **
did a reinstall, added just siteA.com, and when i attempt to view http://siteA.com, i get the default 'It Works' page [and the url gets forwarded to http://siteA.com/apache2-default/]

Last edited by m61; 16th June 2007 at 17:43.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th June 2007, 13:08
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,389 Times in 4,234 Posts
 
Default

Please make sure that you select the correct IP address for the website. If you are behind a router, you must use the internal and not the external IP address. Also make sure that you access the site by its domain name and not IP address.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Simple domain forwarding mbitzl Feature Requests 15 6th July 2008 20:28
Perfect Setup OpenSuse 10.2 domain forwarding nothing111111 General 2 4th April 2007 13:27
This is %#@*&^$# embarrassing! domino Smalltalk 34 5th February 2007 21:57
installing Perl module GD - ran into problems Ovidiu Installation/Configuration 6 19th September 2006 09:32
ispconfig and mambo shajazzi Installation/Configuration 70 28th March 2006 19:29


All times are GMT +2. The time now is 02:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.