#1  
Old 12th June 2007, 17:54
johnboy4809 johnboy4809 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Recreate server from backup

Can some one please help

My server has just died component failure on the motherboard, im going to set up my server again on my new system. I have my old hard drives with all the previous systems data and i do a monthly complete backup of ispconfigs Database

Can anyone tell me a step by step way of getting my old ispconfig up and running on my new system, is there a way to let ispconfig do this automatically

thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th June 2007, 18:20
aqua aqua is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 60
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

if this debian is a fairly new version ie etch, you could just take your old harddrive and pop it into a similar machine, which similar configuration, and all should work.

make sure that you give the new machine the same ip address as your old machine.

aqua
Reply With Quote
  #3  
Old 12th June 2007, 20:06
hkaiser hkaiser is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default restore from backup

Hi,

I also would like to know how to restore a ispconfig server from a backup?
Is this possible? Or does somewhere exist a backup script which can be automatically restored on a failure of the isp config server?

thanks in advance for your help
hkaiser
Reply With Quote
  #4  
Old 12th June 2007, 22:57
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,509
Thanks: 815
Thanked 5,268 Times in 4,130 Posts
 
Default

Please have a look here:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=2717
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 15:44
Setting up a backup mail server setup with two installations of ISPConfig zitch Tips/Tricks/Mods 7 30th December 2006 10:07
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 05:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.