Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th November 2005, 12:45
bharatdevdas bharatdevdas is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Installation does not start......

I used to use Red Hat 9. I have just got to start using linux. When i boot from the CD the menu opens. When I press return to start installation, it starts to read from the CD then suddenly i get a message "UBS Universal Host Controller Version 2.2" and stops. From here nothing happens. There is no problem with the CD as it works on other systems. Can anyone please help?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th November 2005, 14:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Maybe a problem with hardware not supported?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 19th November 2005, 05:23
bharatdevdas bharatdevdas is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How do I get rid of the problem? I am totally frustrated that I cant install. What do I do now?
Reply With Quote
  #4  
Old 19th November 2005, 12:15
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Normally, when you boot from a Linux CD, you have more than one boot option. There should always be a fail-safe mode. Try that one. I think on RedHat you have to press F3 to find out about all boot modes.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 20th November 2005, 13:33
bharatdevdas bharatdevdas is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks man, I did that. I had to do 'noprobe', which does not detect any hardware while starting to install. Yes, it got installed, but now..... it wont boot. What to do?
Reply With Quote
  #6  
Old 20th November 2005, 15:09
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Again, you should have more than one boot option. Normally, there should be a failsafe boot mode. Try that one.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 22nd November 2005, 14:01
bharatdevdas bharatdevdas is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by falko
Again, you should have more than one boot option. Normally, there should be a failsafe boot mode. Try that one.
I install the grub boot loader. But where do I give extra commands like that while booting? How do I set it such that it asks me for it.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation: in-putting your website bosei Installation/Configuration 16 20th November 2008 13:35
normal HTTPD wont start traxxdata Installation/Configuration 4 1st February 2008 17:23
Problems getting through the installation klausagnoletti Installation/Configuration 4 26th September 2005 12:23
mysql password during installation Hellbound Installation/Configuration 4 21st September 2005 18:52
Trouble with Installation. cjkeeme Installation/Configuration 3 3rd August 2005 18:46


All times are GMT +2. The time now is 08:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.