#1  
Old 14th June 2007, 00:27
ferradeira ferradeira is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 42
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default PHP not working

I'm running an open suse 10.2 with ISPConfig following the The Perfect Setup - OpenSuSE 10.2 (32-bit). I have enabled the PHP for the site, but when trying to access a php file it tries to download the file.
In the /var/log/apache2/error_log I have this message:
[error] an unknown filter was not added: PHP

Any idea?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th June 2007, 09:22
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
 
Default

How to solve this warning: http://www.howtoforge.com/forums/sho...che2_php%22%5D
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 10:29
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 10:54
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 18:18
Downgrade php5 to php4.4.2 llizards Installation/Configuration 4 14th March 2006 00:58


All times are GMT +2. The time now is 20:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.