#1  
Old 10th December 2006, 15:46
VolkerSt VolkerSt is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Monit Problem

Hi there,

i installed Monit with Falkos HowTo. Monit seems to run but i cant get a Connection via the Browser. The Browser wants to load the page but it doesnt work. Firewall is off, no Personal-Firewall is running.

Do you have any suggestions?

Regards
Volker
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th December 2006, 14:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

What's the output of
Code:
netstat -tap
and
Code:
iptables -L
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 11th December 2006, 14:33
VolkerSt VolkerSt is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Netstat:

tcp 0 0 *:2812 *:* LISTEN 25071/monit

iptables -L
FATAL: Could not load /lib/modules/2.6.18.2/modules.dep: No such file or directory
iptables v1.2.11: can't initialize iptables table `filter': iptables who? (do you need to insmod?)
Perhaps iptables or your kernel needs to be upgraded.


Regards

Volker
Reply With Quote
  #4  
Old 12th December 2006, 14:13
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Did you try https or http to connect to monit?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 12th December 2006, 14:31
VolkerSt VolkerSt is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi!

I tried https and http... Both didnt work.

Regards

Volker
Reply With Quote
  #6  
Old 13th December 2006, 13:51
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Are there any error messages in your browser? Have you tried with Firefox, it has better error messages than IE.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 13th December 2006, 21:22
VolkerSt VolkerSt is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi!

Nothing happens. Firefox and IE with https generates a blank screen, continous loading. With http: I got a "Page not found"...

Regards

Volker
Reply With Quote
  #8  
Old 14th December 2006, 20:46
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

When you try to connect, run
Code:
netstat -tap
at the same time. Do you see your workstation in the output?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 17th December 2006, 12:40
VolkerSt VolkerSt is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi falko!

Yes, i see my Workstation:

Code:
tcp        0      0 serverXXX.XXXX:2812 pXXXXXXXX.dip.t-di:2620 SYN_RECV   -
tcp      112      0 serverXXX.XXXX:2812 pXXXXXXXX.dip.t-di:2721 CLOSE_WAIT -                                   
tcp      112      0 serverXXX.XXXX:2812 pXXXXXXDE.dip.t-di:2741 CLOSE_WAIT -                                   
tcp      112      0 serverXXX.XXXX:2812 pXXXXXXDE.dip.t-di:2755 CLOSE_WAIT -
Does this help you?

Regards

Volker
Reply With Quote
  #10  
Old 18th December 2006, 14:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

Yes, that helps.
My guess right now is that you did something wrong when you created the SSL cert for monit. Please create it again and accept all the default values.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Weird problem when sending email from a PHP form. edge Installation/Configuration 5 5th September 2006 16:57
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 06:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.