#1  
Old 31st May 2007, 18:59
adrenalinic adrenalinic is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 187
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Thumbs up Vhost directive not work!

hello.

i am try to set new vhost directive for my web site.
this directive is for short url on browser of users of my web site...
but not works.
this is the code:

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteRule ^([a-z0-9]+)$ http://%{http_host}/?L=users.profile&id=$1 [r=301,nc]

I use php4-cgi under suPHP
thanks for support.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st June 2007, 18:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Do you get any error messages? Any errors in Apache's access log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd June 2007, 00:16
adrenalinic adrenalinic is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 187
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 3 Posts
Thumbs up

hello.
this is my error apache log
but I mean that error is from suPHP conf.
all apache conf works ok

but my cust VHOST do not apply the RewrteRule Expression

Thank for support.

[Sat Jun 02 00:04:33 2007] [warn] long lost child came home! (pid 13545)
[Sat Jun 02 00:05:11 2007] [notice] Graceful restart requested, doing restart
PHP Warning: Module 'curl' already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning: Module 'gd' already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning: Module 'imap' already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning: Module 'ldap' already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning: Module 'mcrypt' already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning: Module 'mhash' already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning: Module 'mysql' already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning: Module 'pspell' already loaded in Unknown on line 0
PHP Warning: Module 'snmp' already loaded in Unknown on line 0
[Sat Jun 02 00:05:12 2007] [notice] Apache/2.0.55 (Ubuntu) DAV/2 SVN/1.3.1 PHP/5.2.2-0.dotdeb.0 with Suhosin-Patch mod_ssl/2.0.55 OpenSSL/0.9.8a configured -- resuming normal operations
[Sat Jun 02 00:05:12 2007] [warn] long lost child came home! (pid 18386)
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd June 2007, 17:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

There are no mod_rewrite related errors in the log, so mod_rewrite seems to be working, but I guess your rewrite rule is wrong/doning something different than you expect.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SUPHP - How write Vhost directive on ISPCONFIG adrenalinic Installation/Configuration 2 13th May 2007 12:44
htaccess does not work on Ubuntu Dapper Drake praenti Installation/Configuration 7 8th February 2007 22:31
PHP doesn't work! JimmiJames Server Operation 1 30th January 2007 12:30
Cant get any messenger program to work SimplyMepis 6.0 gtoman Technical 1 13th November 2006 15:26
Ver nice work, but ftp didnt work deb1an Installation/Configuration 3 24th July 2006 11:05


All times are GMT +2. The time now is 06:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.