Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th May 2007, 15:59
djida djida is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem sending email from my webmail to hotmail

hi,

I have a prboleme when I sending of the email from my webmail (squilellmail) towards Hotmail (hotmail never receives the email) but if I in reply it makes goes, when I use outlook for sending I receives it. I ask for where is the problem????

thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th May 2007, 17:05
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,035
Thanks: 267
Thanked 153 Times in 133 Posts
 
Default

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=11725
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
Postfix Email Delivery Problem sedat1903 HOWTO-Related Questions 2 22nd December 2008 11:19
Weird problem when sending email from a PHP form. edge Installation/Configuration 5 5th September 2006 16:57
Problem with 'CC' & 'BCC' email not being delivered. snowfly HOWTO-Related Questions 10 20th July 2006 12:36
Sending email problem andrew2603 Installation/Configuration 4 7th February 2006 03:36


All times are GMT +2. The time now is 16:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.