#1  
Old 3rd June 2007, 12:18
Alex1 Alex1 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Vhost_ISPConfig.conf problem

I have setup ISPConfig + suphp
all vhost work correct but when i add a new site i can't find it on Vhost_ISPConfig.conf and as normal the site is not viewable (all dir are created etc) there is a log to see what is the error?.
Another problem (less important, but probably related) is:
i add suPHP_Config /var/www/web11/php/ on apache directive of one site, on phpinfo i see
Configuration File (php.ini) Path /var/www/web11/web/php.ini

So it seems to be ok
when i see the conf i have:
Code:
<VirtualHost 81.29.207.17:80>
ServerName www.site.com:80
ServerAdmin webmaster@site.com
DocumentRoot /var/www/web11/web
ServerAlias site.com pippo.site.com pippo.site.com
DirectoryIndex index.html index.htm index.php index.php5 index.php4 index.php3 index.shtml index.cgi index.pl index.jsp Default.htm default.htm
ScriptAlias  /cgi-bin/ /var/www/web11/cgi-bin/
AddHandler cgi-script .cgi
AddHandler cgi-script .pl
ErrorLog /var/www/web11/log/error.log
AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
suPHP_Engine on
suPHP_UserGroup web11_webmaster web11
AddHandler x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
suPHP_AddHandler x-httpd-php
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
Alias /error/ "/var/www/web11/web/error/"
ErrorDocument 400 /error/invalidSyntax.html
ErrorDocument 401 /error/authorizationRequired.html
ErrorDocument 403 /error/forbidden.html
ErrorDocument 404 /error/fileNotFound.html
ErrorDocument 405 /error/methodNotAllowed.html
ErrorDocument 500 /error/internalServerError.html
ErrorDocument 503 /error/overloaded.html
AliasMatch ^/~([^/]+)(/(.*))? /var/www/web11/user/$1/web/$3
AliasMatch ^/users/([^/]+)(/(.*))? /var/www/web11/user/$1/web/$3
</VirtualHost>

so no link to suphp config are written on conf ...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd June 2007, 13:16
Alex1 Alex1 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

solved!
you can't use suPHP_Config entry on apache directive
php.ini must be put on web directory
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 18:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 17:06
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 02:56


All times are GMT +2. The time now is 12:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.