#1  
Old 16th November 2005, 16:13
indicator72 indicator72 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default IP address of the ISPConfig web

Am I not supposed to write the IP of the server here, in my case 192.168.1.15?

Please enter the IP address of the ISPConfig web: E.g. 192.168.0.1
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th November 2005, 16:16
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,777
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
Default

You must enter the IP address of your server there. Please make sure that ISPConfig can ping the address.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th November 2005, 16:24
indicator72 indicator72 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

For some reason I can not ping the server. How can that be? My firewall is turned of

I have tried

ping 192.168.1.15
ping local

Both times out

Last edited by indicator72; 16th November 2005 at 16:40.
Reply With Quote
  #4  
Old 16th November 2005, 17:55
indicator72 indicator72 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

As far as I can understand the problem is caused by the fact that I when I installed Mandrake chose "higher security level", but how do I solve the problem?
Reply With Quote
  #5  
Old 16th November 2005, 19:19
indicator72 indicator72 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sysctl -w net.ipv4.icmp_echo_ignore_all=0

as root

Now I can ping. I almost managed to install it, but I guess I don't understand what it is I am supposed p put in

Please enter the host name: E.g. www

and

Please enter the domain: E.g. xyz.de
Reply With Quote
  #6  
Old 16th November 2005, 19:27
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,777
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
Default

Maybe this post answers your question:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=839
Reply With Quote
  #7  
Old 16th November 2005, 19:59
indicator72 indicator72 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I think it does, thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot access ispconfig site Nu2Linux Installation/Configuration 13 3rd January 2009 15:29
IP address of the ISPConfig web dstme Installation/Configuration 2 15th August 2008 11:00
ISPConfig system stoped johnking Installation/Configuration 7 27th October 2005 02:37
postfix config jmroth Installation/Configuration 6 18th September 2005 15:58
Changing values on ISPConfig installation Luciano Installation/Configuration 4 16th August 2005 23:32


All times are GMT +2. The time now is 04:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.