Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th May 2007, 13:51
xneptuno xneptuno is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 10
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Howto prevent that ISPconfig add unnecessary domain

HI,

When i add a new domain, the ispconfig create in file /etc/postfix/local-host-names and /etc/postfix/virtusertable something like www.domain.test.

Only interests me that it adds the domain not the sub-domain www.





Best Regards,
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th May 2007, 14:18
AlArenal AlArenal is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Germany
Posts: 104
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Try leaving the "Host:" field blank when creating/editing your web.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to AlArenal For This Useful Post:
xneptuno (9th May 2007)
  #3  
Old 9th May 2007, 16:21
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by AlArenal
Try leaving the "Host:" field blank when creating/editing your web.
Thats not a good idea. In this case ISPConfig will fill the host field automatically and some functions will fail. One solution is to set mailserver to external in the website but not in the co-domain.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Howto: How add footer in postfix osanet Suggest HOWTO 1 15th September 2006 21:03
Howto Suse 10 x86_64 and ISPConfig SeaWolf Tips/Tricks/Mods 10 28th January 2006 22:07
Cannot add domain to DNS because it exists, but it's not in the list. benbalbo Installation/Configuration 4 2nd December 2005 08:07
ISPConfig - Install/Update deletes hostname from my domain from admin URL Prompt Developers' Forum 4 23rd November 2005 00:01
How can I add same user name but different domain lexcomputer Installation/Configuration 3 6th October 2005 15:18


All times are GMT +2. The time now is 18:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.