Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th June 2007, 06:31
fher98 fher98 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Display error with Server Monitoring With munin

Hi, I read your "Server Monitoring With munin And monit On Debian Etch" (pretty nice) I installed it but when i try to see the output on my browser i get this error

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /var/www/monitoring/index.html on line 1


Ok, so I check index page that was generated and delete the first line that reads:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>

Then, without this line it works, but all the pages in the links have the same problem... sooo I wento to good old google.. and I found thats something to do with apache2 and XHTML 1.1, but cant seem to find the answer..

Can someone help me out please,.. thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th June 2007, 07:32
Leszek Leszek is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Poland,Włocławek
Posts: 369
Thanks: 22
Thanked 42 Times in 35 Posts
Send a message via Skype™ to Leszek
Default

Hi!

Did You install "perl-HTML-Template" ?
Reply With Quote
  #3  
Old 11th June 2007, 08:09
fher98 fher98 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks for your response, Im running Debian and I do have libhtml-template-perl installed, what else could it be?
Reply With Quote
  #4  
Old 12th June 2007, 12:12
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

Are you sure you followed the tutorial as close as possible? It's working for me.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 12th June 2007, 20:16
fher98 fher98 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah... welll it runs and creates the pages... with the described error, on the other hand I just intalled munin... on Debian Lenny,.. monit still pending... ill erase it and try again tonight..

Thanks for your respond Falko
Reply With Quote
  #6  
Old 20th June 2007, 23:47
fher98 fher98 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The installation works excellent in Debian Etch... but I cant seem to resolve the issue in Lenny... very strange...

Any ideas?

thanks
Reply With Quote
  #7  
Old 2nd October 2007, 14:44
gAnDo gAnDo is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

I found setting short_open_tag to Off in php.ini solved this problem.
Not sure why but it did the trick for me
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Rejecting outbound mail tristanlee85 General 11 20th May 2007 17:04
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 15:44
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 14:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.