Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 29th April 2007, 00:04
gmhuntr7 gmhuntr7 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Unable to get passed login screen.

I recently had Kubuntu 7.04 installed on my Toshiba M45 laptop almost successfully, as in my sound once worked but then it stopped after I installed a lot of other things. So I googled my problem and saw a user with the same model laptop with the same problem, and someone suggested to downgrade udev. So I got an earlier version and uninstalled my current udev...which might have been a bad move. I then tried to install the other udev but it wouldn't let me.

I then restarted my laptop and logged in using my password, but then the screen went black and put me back on the login screen. I'm fairly new to linux so I might need some detailed instructions as to what to do next. I have a sense of Unix commands and figure I might have to use recovery mode. Help?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th April 2007, 20:31
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

As this seems to be a rather complex problems - have you considered a clean re-install? Might be the fastest solution.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 29th April 2007, 20:50
gmhuntr7 gmhuntr7 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Yeah, I ended up reinstalling. Thanks.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to authenticate to SMTP server ashkev Installation/Configuration 15 6th February 2007 17:46
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29
unable to login root in GUI Mode in Suse10 saialkesh HOWTO-Related Questions 12 2nd May 2006 09:57
Can not reach login screen brianetilley Installation/Configuration 15 29th December 2005 00:30


All times are GMT +2. The time now is 09:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.