Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 2nd January 2009, 03:37
Shawn Brant Shawn Brant is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also on another note is it not suppose to wipe out items defined in the original httpd.conf? The default directory is still there.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 2nd January 2009, 13:15
Linocks Linocks is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Cambs. UK
Posts: 61
Thanks: 3
Thanked 3 Times in 2 Posts
Question Data Transfer Interrupted

Help!!!

I have installed ISPConfig according to the instructions on my server (Intrepid Ibex). Upon completion I get the below error.

I have read this post and changed installation directories, etc. but all fails. This 'issue' (if it is indeen one) should have been fixed by now. Have I overlooked something??

Some of the 'Posts' I have read realise this problem from previous releases.

Please help.
Attached Images
 
Reply With Quote
  #13  
Old 3rd January 2009, 15:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

I think the best would be to reinstall ISPConfig.

Quote:
Originally Posted by Shawn Brant View Post
Also on another note is it not suppose to wipe out items defined in the original httpd.conf?
No.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #14  
Old 3rd January 2009, 15:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by Linocks View Post
Help!!!

I have installed ISPConfig according to the instructions on my server (Intrepid Ibex). Upon completion I get the below error.

I have read this post and changed installation directories, etc. but all fails. This 'issue' (if it is indeen one) should have been fixed by now. Have I overlooked something??

Some of the 'Posts' I have read realise this problem from previous releases.

Please help.
Please open a new thread.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fail to open ISPConfig site: firefox 8182 BigB Installation/Configuration 100 31st March 2010 16:19
Can't access ISPConfig via browser Geoinline General 3 13th November 2005 13:53
FTP access to web files in ISPConfig Rocky Installation/Configuration 14 8th November 2005 23:17
install successful but no ispconfig site Nu2Linux Installation/Configuration 3 3rd November 2005 23:30
Can't access ISPConfig by http://...:81 driftguy Installation/Configuration 7 14th September 2005 14:47


All times are GMT +2. The time now is 09:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.