#1  
Old 23rd April 2007, 11:04
Reptile Reptile is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 62
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Spamassassin problem

Apr 23 10:51:24 server postfix/qmgr[4398]: warning: connect to transport spamfilter: Connection refused


I get this in my mail log. Spamassassin seems to be working ok but these appear every few minutes. I am unsure what the problem.

I have a user called spamfilter which is owned by spamfilter. Can someone give me the specific commands that sets the permissions to allow for system access, as i presume this might have something to do with the connection being refused.

Using postfix, debian 4.

Cheers.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th April 2007, 09:34
Reptile Reptile is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 62
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Think i solved it with

postsuper -r ALL

was probably jsut bouncing around even though i had fixed the error.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Spamassassin v3.1.7 and OpenProtect sa-update channel problem ganick Server Operation 3 27th April 2007 14:50
Question on Clamscan and SpamAssassin AZMel Installation/Configuration 3 11th January 2007 19:56
problem with spamassassin and CentOs 4.2 rickygm Installation/Configuration 1 13th June 2006 11:14


All times are GMT +2. The time now is 20:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.