#1  
Old 23rd April 2007, 09:10
lifeisboost lifeisboost is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 122
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default moved isp config error

okay i moved another ISP config installation this time everything works but the adding and creating of users again. i did everything i have read, and even what i did in moving other installations. this i do get a seg fault and it is the only error when i run

[root@g35tt ~]# /root/ispconfig/php/php -q /root/ispconfig/scripts/writeconf.php

start
Segmentation fault
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd April 2007, 09:49
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,409
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

Which linux distribution do you use?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd April 2007, 09:53
lifeisboost lifeisboost is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 122
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

actually i have gotten it to add users now just not delete them. when i delete a user in ispconfig, it just moves that username down to the bottom of the password file.

its FC4
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd April 2007, 09:56
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,409
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
 
Default

Have you emptied the recycle bin in ISPConfig?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
spamassasin/clamAV not working Daisy Installation/Configuration 32 15th February 2007 00:09
configuring IPTABLES firewall adityavpratap HOWTO-Related Questions 9 27th May 2006 21:42
Frustrated with ISPConfig install! woozyerdaddee Installation/Configuration 4 19th May 2006 03:38
Installation Fails... :( cyberstorm Installation/Configuration 1 15th January 2006 18:07
Install stop at uuwish, UUDeview SeaWolf Installation/Configuration 6 4th October 2005 23:53


All times are GMT +2. The time now is 13:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.