Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 18th June 2007, 13:10
tsmaudio tsmaudio is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Nov 2006
Location: UK
Posts: 42
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to tsmaudio
Default

Hi Falko
No more errors appear in any log files, sorry i should have said that.

Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 19th June 2007, 13:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Seems to work then.
Are you sure that you tested some requests that should've been blocked by mod_security during your tests?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #23  
Old 19th June 2007, 14:28
tsmaudio tsmaudio is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Nov 2006
Location: UK
Posts: 42
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to tsmaudio
Default

Hi falko
Thanks for your reply, yes I did test it using the method described at the Debian site link in the previous post , I also turned on the post payload filter and set viagra as a secfilter etc... and tried sending from a form on the site with viagra in the content, and it didn.t do anything either.

I have had mod_security running great on a fedora 6 box previously and have used almost the same configuration for mod security. Both the above testing methods used to work on the fedora box, this is why I think it is not working.

have you tried it on Debian etch?

Thanks again, I have just renewed my subscription to this great site.

T.
Reply With Quote
  #24  
Old 20th June 2007, 15:20
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

I've put a Debian Etch + mod_security on my TO-DO list, and if I get it working, I'll publish it soon.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bind Failed christoph2k HOWTO-Related Questions 4 28th April 2007 00:57
install fails, debian etch 4.0 edo660 Installation/Configuration 12 27th April 2007 02:40
ISPconfig on debian ETCH provell Installation/Configuration 15 23rd January 2007 10:02
Pls Help - Problem installing OpenVZ with Debian Etch. joelee HOWTO-Related Questions 3 14th January 2007 18:37
e-mail problem!!! Debian 3.1 maroonworks Installation/Configuration 18 6th December 2005 14:42


All times are GMT +2. The time now is 18:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.