Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th November 2005, 04:07
guybrush guybrush is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default installation question: is this normal/what does that mean?

hi!

i got an message during installation:
rm /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf.new
Installing PHP CLI binary: /root/ispconfig/php/bin/
Installing PHP CLI man page: /root/ispconfig/php/man/man1/
Installing PEAR environment: /root/ispconfig/php/lib/php/
[PEAR] Archive_Tar: 'xml' PHP extension is not installed
[PEAR] Console_Getopt: 'xml' PHP extension is not installed
[PEAR] PEAR: 'xml' PHP extension is not installed
[PEAR] HTML_Template_IT: 'xml' PHP extension is not installed
[PEAR] Net_UserAgent_Detect: 'xml' PHP extension is not installed
[PEAR] XML_RPC: 'xml' PHP extension is not installed

Installing build environment: /root/ispconfig/php/lib/php/build/
Installing header files: /root/ispconfig/php/include/php/
Installing helper programs: /root/ispconfig/php/bin/
program: phpize
program: php-config
program: phpextdist


is this normal? i´m rather new to linux webservering, thus i don´t know how to handle this

thanks in advance
guybrush
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th November 2005, 09:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,715 Times in 2,557 Posts
Default

Yes, it's ok. Was the installation successful?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 13th November 2005, 06:30
guybrush guybrush is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

no, it wasnt. i forgot to instal vsftps bevor i started the installation, so it abortet after 20mins... damn *g*

but the x-th installation attempt worked ;-)
i just have to start a new thread, problems are my new friends since i try to get involved into the linux-world *gg*

greetz,
guybrush
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation: in-putting your website bosei Installation/Configuration 16 20th November 2008 13:35
Problems getting through the installation klausagnoletti Installation/Configuration 4 26th September 2005 12:23
mysql password during installation Hellbound Installation/Configuration 4 21st September 2005 18:52
ERROR: The URL is not reachable! The installation routine stops here! shart Installation/Configuration 4 2nd September 2005 09:07
Trouble with Installation. cjkeeme Installation/Configuration 3 3rd August 2005 18:46


All times are GMT +2. The time now is 10:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.