Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th March 2010, 03:07
foxfirediego foxfirediego is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 29
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Incoming connections refused

There is something weird with my server.
Several users can't access it. It just got a blank page.

Can anyone tell me how can I check if there are anything blocking their access?
thanks

EDIT: nevermind, we have had a issue with the DNS - which is fixed now

Last edited by foxfirediego; 6th March 2010 at 05:33.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail not working epicuniversal General 5 13th June 2009 09:24
vsftpd permissions malinens Installation/Configuration 17 25th February 2008 23:57
mail log nvn Installation/Configuration 17 9th November 2006 10:50
My php scripts don't send e-mail html forms. CombatGod Installation/Configuration 5 8th November 2006 11:16
Email seemingly not working... Duplex Installation/Configuration 11 19th April 2006 15:48


All times are GMT +2. The time now is 11:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.