Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31st March 2007, 08:18
nothing111111 nothing111111 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Perfect Setup OpenSuse 10.2 domain forwarding

Hi all,

Basically my situation is this:
When I try to browse to my domain ISPconfig does not seem to have control over pointing the request to the right location.

I am directed to the base directory of Apache, so I get the access forbidden page, or if I create myself an index.html file that is what comes up.

My question is where should I look to resolve this issue is it some configuration that I have missed? or am I assuming to much, do I need to do more work than simply installing ISPConfig and creating my website? Does ISPConfig automaticall create entries for virtual hosts to point to the various websites I may create?

Thanks for your help, if you need more information about my setup just let me know.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st April 2007, 19:37
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

What's the output of
Code:
ifconfig
, and what's in Vhosts_ispconfig.conf?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
nothing111111 (4th April 2007)
  #3  
Old 4th April 2007, 13:27
nothing111111 nothing111111 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Thumbs up

Thanks for replying falko and my apologies for the delay.
I had a chance earlier today to redo my whole system and the issue now appears to be resolved this time.

My issue did appear to be similar to some other posts in this forum, that being the correct entries were not being appended to the Vhosts_ispconfig.conf.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Setup - OpenSuSE 10.2 wvsailor HOWTO-Related Questions 6 30th January 2007 11:58
Perfect setup and kernel ubgrade for SUSE 10.2 simby Suggest HOWTO 7 21st December 2006 18:41
Debian perfect setup network problem reddogg Installation/Configuration 2 18th January 2006 22:04
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 16:04
Attempting The Perfect Setup (To Some Extent) PsyVision HOWTO-Related Questions 3 3rd November 2005 11:50


All times are GMT +2. The time now is 03:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.