Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th March 2007, 21:53
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 60
Thanked 11 Times in 7 Posts
Question error add_user remoting framework

Hi,

When i add a user, this user is create but my script stop with this error

Error: HTTP Error: no data present after HTTP headers

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th March 2007, 21:57
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,461
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

Please make sure that your php has curl compiled in.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 28th March 2007, 07:44
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 60
Thanked 11 Times in 7 Posts
Default

Yes, php-curl is installed.
Reply With Quote
  #4  
Old 28th March 2007, 07:53
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,461
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

Then it is most likely a error in your script, I can not tell you something about it without knowing the script.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 28th March 2007, 13:12
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 60
Thanked 11 Times in 7 Posts
Default

Hi

this is my script.

The error is return after the user creation

<?php

include("soap.lib.php");
// Insert here your 42go Server
$ip_server = "192.168.1.10";
$server_url = "https://$ip_server:81";

// creating object for SoapClient
$soapclient = new soapclient($server_url.'/remote/index.php');

// Username and Password of the remoting user (not identical
// with the user to log into the web interface!)

$parameters = array('user' => 'remote',
'pass' => 'remote');

// Login into 42go Server
$session_id = $soapclient->call('login',$parameters);

// Error Check
if($err = $soapclient->getError()) die("Error: ".$err);

$params = array ( 'sid' => $session_id,
'module' => 'kunde',
'function' => 'kunde_add',
'params' => array ( reseller_title => 'ateliern',
kunde_title => 'monclient',
kunde_anrede => 'Herr', // Herr, Frau, Firma
kunde_firma => 'Kunde6',
kunde_vorname => 'Tom',
kunde_name => 'Sawyer',
kunde_strasse => 'Hauptstr. 1',
kunde_plz => '12345',
kunde_ort => 'Hauptstadt',
kunde_land => 'Deutschland',
kunde_telefon => '0511 5469766',
kunde_fax => '0511 9799655',
kunde_email => 'kunde6@hostobserver.com',
kunde_internet => 'http://www.kunde6.tld',
webadmin_user => 'kunde6',
webadmin_passwort => 'kunde6',
kunde_province => 'Niedersachsen'
));

$kunde_id = $soapclient->call('service',$params);
if($err = $soapclient->getError()) die("Error: ".$err);
print_r($kunde_id);


// 42go Server logout
$soapclient->call('logout',array('sid' => $session_id));

// Error Check
if($err = $soapclient->getError()) die("Error: ".$err);

echo "<br>Script end ...";




?>
Reply With Quote
  #6  
Old 28th March 2007, 18:12
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 60
Thanked 11 Times in 7 Posts
Default

This error is returned by the sendHTTPS fonction on soa.lib.php

are you an idea

Thanks
Reply With Quote
  #7  
Old 29th March 2007, 09:40
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,461
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

Your ISPConfig PHP is compiled with XML support, you installed the remoting framework, updated theioncube library if you dont use the ISPConfig dev version and created a remoting user?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #8  
Old 29th March 2007, 10:58
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 60
Thanked 11 Times in 7 Posts
 
Default

I did all that

My script create the user and finish by this error
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remoting framework released as OpenSource till Developers' Forum 4 28th March 2007 16:08
Remoting Framework - Anyone have a sample script that adds a website? bpmee General 5 14th March 2007 19:42
Remoting framework still show black block under tools mxc Installation/Configuration 2 26th February 2007 07:13
Remoting Framework mlz General 9 18th January 2007 22:52
ISPConfig Remoting Framework 1.0 :: Demo available? tom Feature Requests 5 2nd May 2006 11:49


All times are GMT +2. The time now is 23:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.