#1  
Old 29th March 2007, 01:55
Buzzen Buzzen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 31
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Not a JPEG file:

I was working through some error msg's in error_log and found 2 error's that come up about 4 - 7 times per second.


Not a JPEG file: starts with 0x42 0x4d
Not a JPEG file: starts with 0x47 0x49


I googled for an answer and came up empty.
And yes that is all the info for the error. No path or anything just that.

I know this is not an ispconfig error but was hoping you could help with it.



Thanks.
__________________
Debian Lenny Perfect Install - ISPConfig 3.0.1.6
******************************
Dell Poweredge 1950
2 x 3.73Ghz DualCore Xeon 2x2MB
16GB DDR2 667 ECC REG
2 x 2TB (raid 1)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th March 2007, 01:59
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

Sounds like a corrupt jpeg file...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 29th March 2007, 02:51
Buzzen Buzzen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 31
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is there anyway to find out what JPEG file is causing the error?
Or at least what script is calling the JPEG?

I cant seem to find any path for this error whatsoever.
__________________
Debian Lenny Perfect Install - ISPConfig 3.0.1.6
******************************
Dell Poweredge 1950
2 x 3.73Ghz DualCore Xeon 2x2MB
16GB DDR2 667 ECC REG
2 x 2TB (raid 1)
Reply With Quote
  #4  
Old 29th March 2007, 09:10
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,453
Thanks: 813
Thanked 5,222 Times in 4,092 Posts
Default

Quote:
Not a JPEG file: starts with 0x42 0x4d
Is this the complete error line you get?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 29th March 2007, 14:48
Buzzen Buzzen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 31
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes. That is the complete error line.
__________________
Debian Lenny Perfect Install - ISPConfig 3.0.1.6
******************************
Dell Poweredge 1950
2 x 3.73Ghz DualCore Xeon 2x2MB
16GB DDR2 667 ECC REG
2 x 2TB (raid 1)
Reply With Quote
  #6  
Old 30th March 2007, 14:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

All you can do then is call every single JPEG in your browser and at the same time have a look at Apache's error log to see which one is causing the problem. But I'm not sure if it's worth the time...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
Buzzen (30th March 2007)
  #7  
Old 30th March 2007, 16:11
Buzzen Buzzen is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 31
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by falko
All you can do then is call every single JPEG in your browser and at the same time have a look at Apache's error log to see which one is causing the problem. But I'm not sure if it's worth the time...
Yeah, I was afraid you would say that and you are completly right, it is not worth the time.

Speaking of time, thank you very much for yours
__________________
Debian Lenny Perfect Install - ISPConfig 3.0.1.6
******************************
Dell Poweredge 1950
2 x 3.73Ghz DualCore Xeon 2x2MB
16GB DDR2 667 ECC REG
2 x 2TB (raid 1)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chroot SSH + ISPConfig Norman Installation/Configuration 27 26th March 2007 03:40
Dspam planet_fox General 6 20th January 2007 18:42
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
jamed up my table borders?? Boon-Dog-Danny Installation/Configuration 5 23rd September 2006 16:12


All times are GMT +2. The time now is 17:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.