Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd March 2007, 15:40
zeeman zeeman is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 22
Thanks: 7
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via ICQ to zeeman
Default Set quota for every user of a site

Hi!

We use IPSconfig and it works great.

But is there a way to change the per-user quota for every user without changing every users quota by hand?

Maybe even by Mysql-Script.


Thanks, your work is great!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd March 2007, 18:03
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

You can modify the isp_isp_user database (don't forget to set the status of each user that you modify to u). Afterwards, run
Code:
touch /home/admispconfig/ispconfig/.run
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
zeeman (18th April 2007)
  #3  
Old 18th April 2007, 15:22
zeeman zeeman is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 22
Thanks: 7
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via ICQ to zeeman
Default

Thanks for the tip, but I've got an additional question:

What or who triggers ISPconfig to check, if there is an .run-file?
I want to update db_ispconfig.isp_isp_user direktly with mysql.
Is there a cronjob which checks for the .run-file or have I to visit an ISPconfig-webpage?
Reply With Quote
  #4  
Old 19th April 2007, 14:11
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by zeeman
What or who triggers ISPconfig to check, if there is an .run-file?
I want to update db_ispconfig.isp_isp_user direktly with mysql.
Is there a cronjob which checks for the .run-file or have I to visit an ISPconfig-webpage?
It's the script /root/ispconfig/sv/ispconfig_wconf.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Anything I can do against illegal login-requests? schmidtedv Installation/Configuration 17 7th November 2008 09:25
newbie ububtu 6.0.6 error PHP binary line 816 davidsky73 Installation/Configuration 8 17th September 2006 11:51
Users and websites aren't created Glorfindel Installation/Configuration 9 23rd February 2006 04:20
set user login muco General 3 24th January 2006 19:41


All times are GMT +2. The time now is 00:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.