Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th March 2007, 15:06
jtowne jtowne is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Strange IE and FF issue

I have one PC that can connect to https://domain.com:81 with no problems and another that won't. I have had this problem since day one of the install. Both PC's are running the same versions of IE and FF. I have the firewall on both PC's off so no ports are being blocked from that. Any other ideas where to check?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th March 2007, 11:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Are both PCs in the same local network?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 12th March 2007, 19:35
jtowne jtowne is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

After a reboot if works now. Very strange but I won't complain.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.