#1  
Old 27th July 2006, 11:56
AlecWeb AlecWeb is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Regenerate pri.*files

Hi!

Is there an esay way to regenerate all the dns-files?
This is beacuse we changed the pri.domain.master file.

I tried deleteing all the generated files in /etc/bind/
but then it doesn't generate the files anymore if i do /root/ispconfig/php/php -q /root/ispconfig/scripts/writeconf.php

It does regenerate the dns file of one domain, when I make a change to it in ISPConfig.


Thanks,
Alec
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th July 2006, 11:58
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,066
Thanks: 826
Thanked 5,395 Times in 4,239 Posts
Default

Execute this SQL statement in the ISPConfig database:

Quote:
update dns_isp_dns set status = 'n' where status = '';
Then change one domain in the DNS-Manager and ISPConfig will start to write all DNS config files again.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th August 2006, 16:52
AlecWeb AlecWeb is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you!

Alec
Reply With Quote
  #4  
Old 7th March 2007, 20:52
mccharlet mccharlet is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 261
Thanks: 63
Thanked 11 Times in 7 Posts
Default

Hi,

I modified my pri.domain.master file, i have regenerate the dns file of all domain.

The pri.domain.tld file is ok, but on the dns manager the entry is not present.

Why?

I added a "A Record"

Thanks

Cédric

PS: Sorry for my english
Reply With Quote
  #5  
Old 8th March 2007, 08:35
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,066
Thanks: 826
Thanked 5,395 Times in 4,239 Posts
 
Default

If you want to add a A-Record, you must add it in the interface and not in the file. If you add someting in the file directly it will not shown in the interface as the record is missing in the database.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
howto regenerate default certificate ? DarkBen Installation/Configuration 1 27th October 2005 12:46


All times are GMT +2. The time now is 19:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.