#1  
Old 6th March 2007, 19:04
themoose themoose is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Folders not being created

Hi,

I bought a new dedi.. with CentOS 4.4 64 bit (my processor is also 64 bit amd).

But when I installed ISPConfig, and created a new site - all seems well until I go into FTP to upload the site. /var/www/ hasn't got any of the site directives that it should have. I did a locate in SSH and it can't find it either.

The log file (/home/admispconfig/ispconfig/ispconfig.log) has these errors:
Code:
06.03.2007 - 04:26:55 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:26:55 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:26:55 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:27:28 => INFO - Signalfile Set: insert
06.03.2007 - 04:28:05 => INFO - Signalfile Set: insert
06.03.2007 - 04:28:31 => INFO - Signalfile Set: insert
06.03.2007 - 04:29:01 => INFO - Signalfile Set: insert
06.03.2007 - 04:29:06 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:29:06 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:29:06 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:29:19 => INFO - Signalfile Set: insert
06.03.2007 - 04:31:16 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:31:16 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:31:16 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:33:27 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:33:27 => WARN - WARNING: could not open file 
06.03.2007 - 04:33:27 => WARN - WARNING: could not open file
I tried making the folders manually, but that didn't work (site won't load).

Help please!
Sponsored Links
  #2  
Old 6th March 2007, 19:57
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,405
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

Did you had any errors during install? have you inserted the ISPConfig database dump manually?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
  #3  
Old 6th March 2007, 20:12
themoose themoose is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I didn't notice any errors during the install, however after the install I noticed that the ISPConfig database was empty so I manually inserted the ISPConfig database dump via phpMyAdmin.
  #4  
Old 6th March 2007, 20:18
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,405
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by themoose
so I manually inserted the ISPConfig database dump via phpMyAdmin.
Ok, this explains the problems. The database can not be inserted manually. Please uninstall ISPConfig, delete the database and undpack and run the installer gaian.

Make sure that the database you choose for ISPConfig does not exist and that your mysql password does not contain any special characters. The user that you use to install ISPConfig must have the permission to create databases.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
  #5  
Old 7th March 2007, 17:15
themoose themoose is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Uninstalling didn't work so had to remove files manually. After the second recompile though, everything was smooth

Thanks

(close thread? - resolved)
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New email accounts missing default imap folders james@thereidsonline.com Installation/Configuration 15 19th April 2007 13:48
postfix/courier/mysql -- vmail folders not being created. kennm HOWTO-Related Questions 1 30th November 2006 16:24
DNS not being created djtremors Installation/Configuration 9 10th July 2006 08:34
Maildir folders not created initially by Kmail rfburn Server Operation 2 16th June 2006 17:30
Users and websites aren't created Glorfindel Installation/Configuration 9 23rd February 2006 04:20


All times are GMT +2. The time now is 02:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.