Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 30th March 2007, 05:20
spr0 spr0 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi sir falko i already add in the /etc/hosts mail.example.com and in the /etc/mailname also mail.example.com

thank you sir falko wat's the problem??,huhu



hi sir nnunez here's the output of my transport table:

+-------------+---------------------------+
| domain | transport |
+-------------+---------------------------+
| example.com | smtp:mail.example.com |
+-------------+---------------------------+
1 row in set (0.08 sec)

hope you can solve my problem,


TIA
-mark-
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 30th March 2007, 15:01
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

I don't know what's wrong with your system. Maybe a clean reinstall helps.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #23  
Old 30th March 2007, 17:31
nnunez nnunez is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

spr0 clear transport table...

+-------------+---------------------------+
| domain | transport |
+-------------+---------------------------+

0 row in set (0.08 sec)

postfix reload

retry mail test...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 15:36
PostFix problem! SevenSniff General 2 14th October 2006 14:44
Perfect Setup - Fedora Core 4 - postfix problem Median Installation/Configuration 7 2nd February 2006 12:21


All times are GMT +2. The time now is 13:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.