Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25th February 2007, 08:31
markus_romanus markus_romanus is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default switching to https ipsconfig login

I installed ISPConfig to use the regular http login at port 81 but now I'd like to use the https login and not have any http access to the ISPConfig login page. Is there an easy way to do this instead of reinstalling?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th February 2007, 12:52
martinfst martinfst is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 880
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 17 Posts
Send a message via MSN to martinfst Send a message via Skype™ to martinfst
Default

See this thread for instructions: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=1135
Reply With Quote
  #3  
Old 25th February 2007, 16:35
markus_romanus markus_romanus is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks! Sorry, I didn't see that thread at first.
Reply With Quote
  #4  
Old 26th February 2007, 13:51
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,263
Thanks: 216
Thanked 649 Times in 295 Posts
 
Default

This might help you too:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...ght=http+https

__________________
Hans

MrHostman | Managed Hosting
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to authenticate to SMTP server ashkev Installation/Configuration 15 6th February 2007 18:46
kann keine mails empfangen odin1 Installation/Configuration 5 6th July 2006 13:13
When attempting to login using https, I get a bad or corrupted certificate error drtrembath Installation/Configuration 1 9th March 2006 20:22
No login access by http or https onoxsis Installation/Configuration 9 24th October 2005 12:13
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 18:28


All times are GMT +2. The time now is 14:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.