#1  
Old 22nd February 2007, 16:06
wheatley81 wheatley81 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Upgrade Wiped All Data

I upgraded to .10 from .9 all went ok but when I came to log into ISPConfig in the browser I noticed all data had been removed.
I had to log in as admin - admin which I had changed and also the accounts created under ISP Manager had been removed. I run the ISPConfig backups before the update but I am not sure if I can restore the accounts I had before from these, please can you tell me if this is possible?

I have two zip files:
sysdb_backup_date
backup_date

All the emails accounts still work but I am unable to configure them through the browser now?

Thanks,
James
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd February 2007, 16:23
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

Please make a backup from the current (damaged) database in case we need it later. Then replace the ISPConfig database with the latest backup you have.

There had been one .sql file and two tar.gz files created in your /tmp/ folder, please copy these to a save place in case we need them to restore your system.

Please post the output of:

df -h

Another question: Did you run the setup script twice?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd February 2007, 16:36
wheatley81 wheatley81 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Forgive the stupid question but how do I go about replacing the database with the backup (newbie to Linux and ISPConfig)?

Here is the output of df -h:
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/hda1 108G 1.1G 101G 1% /
varrun 506M 92K 506M 1% /var/run
varlock 506M 0 506M 0% /var/lock
procbususb 10M 104K 9.9M 2% /proc/bus/usb
udev 10M 104K 9.9M 2% /dev
devshm 506M 0 506M 0% /dev/shm

I only ran the setup once!
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd February 2007, 16:24
wheatley81 wheatley81 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I decided to uninstall and re-install ISPConfig as I did not have much to loose. After the install I tried to log in using admin - admin but no luck so I tried the old password and it worked and now all my settings (emails, clients, etc) are back.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrade question for "Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL" emresumengen HOWTO-Related Questions 3 1st December 2006 16:33
CentOS 4.4 - upgrade 2.2.6 -> 2.2.7 wiped ispconfig db jdell Installation/Configuration 2 12th October 2006 11:20
screwed up the upgrade provell Installation/Configuration 7 14th August 2006 14:33
fedor core upgrade rahulgandhi Kernel Questions 1 11th April 2006 16:14
fedor core upgrade rahulgandhi Installation/Configuration 1 10th April 2006 22:51


All times are GMT +2. The time now is 22:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.