Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Feature Requests

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st May 2007, 13:01
victorqed victorqed is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig importing domains

Does someoane knows a simple way to import domains from another program into ISPConfig?


Thank you.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st May 2007, 21:29
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,415
Thanks: 812
Thanked 5,204 Times in 4,080 Posts
 
Default

I recommend to have a look at the remoting framework:

http://www.ispconfig.org/remoting_plugin.htm
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig to host multiple domains in one IP with multiple DynDns addresses agelospanagiotakis Installation/Configuration 23 2nd April 2008 11:10
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46
Is there a Script to add Multiple Domains (websites) to ISPCONFIG??? bpmee Programming/Scripts 2 23rd February 2007 01:33
ISPCONFIG and Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL QuikSoft Installation/Configuration 5 6th December 2006 18:01
4 questions about ispconfig and domains, please help! dimas Installation/Configuration 7 1st August 2006 11:55


All times are GMT +2. The time now is 14:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.