Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st February 2007, 21:17
marko_p marko_p is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Red face uebimiau can send but not recive mails

Hello

I have just finished installing ispconfig and added uebimiau for web mail. The thing is, I can send e-mails, but cant recive them... what could be the problem?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st February 2007, 21:50
marko_p marko_p is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

... and I use Postfix and Courier-IMAP/Courier-POP3. I have done the installation process with ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger"
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd February 2007, 13:25
marko_p marko_p is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

... and this is the "Undelivered Mail Returned to Sender" mailed back to me:

his is the Postfix program at host techblog.si.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The Postfix program

<web1_techblog@info> (expanded from <info@techblog.si>): Host or domain name
not found. Name service error for name=info type=A: Host found but no data
record of requested type

Reporting-MTA: dns; techblog.si X-Postfix-Queue-ID: 29E786E453C X-Postfix-Sender: rfc822; xpozed@siol.net Arrival-Date: Thu, 22 Feb 2007 10:52:28 +0100 (CET) Final-Recipient: rfc822; web1_techblog@info Original-Recipient: rfc822; info@techblog.si Action: failed Status: 5.0.0 Diagnostic-Code: X-Postfix; Host or domain name not found. Name service error for name=info type=A: Host found but no data record of requested type

Anyone?
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd February 2007, 17:00
martinfst martinfst is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 880
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 17 Posts
Send a message via MSN to martinfst Send a message via Skype™ to martinfst
 
Default

You have not set up your local domains correctly. 'info' is not a valid domain name. Look in your sites / DNS Mnager for s a domain with 'info' and change that to a domain that's on your server, or when its an alias, remove it.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sendmai can send mails but unable to receive mails satimis Server Operation 10 20th February 2007 17:10
Not able to send mails from PHP gokul_ifs Server Operation 1 31st January 2007 19:58
I can't send Mails with my emailclient tom Installation/Configuration 6 21st September 2006 23:22
Error Uebimiau SMTP no send mail out jfruano Installation/Configuration 14 29th March 2006 13:13
How to send mails using php mail function outside domain pankaj Technical 1 19th December 2005 22:09


All times are GMT +2. The time now is 11:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.