Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th February 2007, 11:02
teves teves is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 145
Thanks: 27
Thanked 10 Times in 7 Posts
Default Problem using umlaut domains

Hello,

I have a problem here:
I have created a web with a few co-domains. Two of the co-domains have a german umlaut in the domainname.
The domains without umlaut are reachable, but those with umlaut are not. I only get the 'this is a shared IP...' page.

What can I do?

regards,
Tom
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th February 2007, 11:21
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 34,624
Thanks: 793
Thanked 4,996 Times in 3,909 Posts
Default

Please add the domains IDN encoded.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th February 2007, 12:04
teves teves is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 145
Thanks: 27
Thanked 10 Times in 7 Posts
 
Default

Hello Till,

thank you, it worked


regards,
Tom


P.S.: For other people who need to know:
There is an encoding service available at http://www.denic.de/de/domains/idns/tool.jsp
You can enter the desired name with umlaut into the first line (you need to insert the umlaut characters via the table, though).
Then you click on the arrow button on the right of the name input field and you get the encoded name. Quite simple
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Problem with email domains... danf.1979 Installation/Configuration 4 13th March 2006 23:53
Problem with Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL Howto fenix Server Operation 4 11th March 2006 02:53
Another Problem: Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP bluegrass Installation/Configuration 24 8th March 2006 01:41


All times are GMT +2. The time now is 04:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.