#1  
Old 2nd November 2005, 22:34
Jordy Jordy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Purmerend, Holland
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default strange

Hi there,

Yesterday i could open http://ip-of-my-server/~user
But I wanted to open it this evening, and now I get a error page wich is saying that it couldn't find the file (404 error)

I didn't change anything of the config, or the files.

How can this?


Jordy

Last edited by Jordy; 2nd November 2005 at 22:36.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd November 2005, 22:59
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,381
Thanks: 833
Thanked 5,482 Times in 4,316 Posts
 
Default

Webs in ISPConfig are namebased not IP based. Can you access the site when you use the domain?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange behaviour with enable/disable PHP for user. SkIRmiS Installation/Configuration 1 11th September 2005 19:03
Starting the ISPConfig and strange behavior MyLinux General 1 6th September 2005 14:20
Strange behaviour of foreach in PHP 4.3.11 minimi Programming/Scripts 3 30th May 2005 19:20


All times are GMT +2. The time now is 01:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.